qrk0ftcy0alz8x8p1qazs8i6mqf3fw

Elektrisch kipper aanhangwagen

Van Berkel Aanhangwagens. Al ruim 40 jaar een begrip in de regio

Een elektrisch kipper aanhangwagen is als het ware een plateauwagen waarbij u de laadvloer kan kippen. Dit kan zowel achterwaarts of driezijdig. Afhankelijk van de specifieke uitvoering en het laadvermogen is de kipperaanhanger geschikt voor het ververen van losse materialen als zand en grind. Niet voor niets dat het veel gebruikt wordt door grondverzet bedrijven, bouwbedrijven en hoveniers. Waar een kipper aanhangwagen voor hen vaak onmisbaar is, kan het ook voor een particulier een uitstekende keuze zijn!

Ontwikkeling aanhangwagen

De standaard aanhanger is afgelopen decennia niet aan veel verandering onderhevig geweest. Een elektrisch kipper aanhangwagen heeft hier de afgelopen 15 jaar wél voor de nodige veranderingen gezorgd. Gekenmerkt door een innovatief design. En perfect voor een enorm fijn gebruiksgemak. Voor een hovenier of grondwerker is een elektrische kipper dan inmiddels ook enorm tijdsbesparend. Waardoor het voor veel van hen een absolute must-have is geworden!

Een dubbele chassis met hydrauliek is simpel, maar méér dan doeltreffend als oplossing om de hele laadvloer te liften. Dit is dan ook te verkrijgen in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Een elektrisch kipper aanhangwagen is dan ook een type aanhanger waar enorm veel naar eigen smaak te kiezen is. Ga voor een compleet elektrisch hydraulisch kipsysteem. Kies tóch voor een handpomp. Of ga voor een combinatie tussen een van deze mogelijkheden.

Elektrische kipper aanhangwagen óf een handpomp?

Zoals benoemd zijn er enorm veel mogelijkheden. Eén van deze mogelijkheden is dus ook een handpomp. Diverse hoogtes, oprijlanen, loof of voorrek, opzegborden en tal van mogelijkheden zorgen ervoor dat u uiteindelijk een kipperaanhanger (nagenoeg) op maat kan samenstellen. Of u nu opzetborden of een handlier en oprijlannen nodig hebt. Alles is mogelijk. En daarom staan wij u ook graag te hulp bij het maken van deze keuze.

  • Handpomp
  • Elektrisch (extern laden)
  • Elektrisch (extern laden) en handpomp
  • Elektrisch (extern laden) met afstandsbediening
  • Elektrisch (extern laden) met afstandsbediening en handpomp

Voor iedereen een aanhangwagen

Natuurlijk verschilt de frequentie van gebruik én staat dit vaak in verhouding tot het beschikbare budget van de elektrisch kipper aanhangwagen. Daarom is dit ook als enkel asser beschikbaar. Hierdoor kunt u gemakkelijker manoeuvreren door smallere straatjes. En kunt u bovendien eenvoudiger achteruit rijden. Let hierbij wel op dat het laadvermogen lager is dan bij een dubbel asser. Dit komt omdat het totale gewicht dan maar op één as rust. Afhankelijk van hoeveel u wilt vervoeren dient hier dus rekening mee gehouden te worden.

Uit ons assortiment komt een Humbaur kipperaanhanger snel naar boven. Deze zijn namelijk gemaakt van robuuste en (ijzer)sterke materialen. Daarom is het ook geschikt voor intensief en professioneel gebruik. Niet voor niets staat het merk dan ook bekend om de beste kipperaanhangers te produceren. Van dit merk is zowel een achterwaartse kipper als een driezijdige kipper te vinden. Verder zijn deze te verkrijgen met een stalen vloerplaat en een noodhandpomp. Ook Hulco aanhangwagens zijn absolute aanraders als het gaat om een reguliere aanhangwagen kopen.

Elektrisch kipper aanhangwagen

Ook beschikbaar bij ons

Reservewiel
Doublelock SCM slot
Voorrek
Rijplaten
Steunpoten
Asschokbrekers
Huif/vlakzeil
Ladingnet
Meer dan 40 jaar ervaring
Verkoop, onderhoud en keuring
Vakmanschap en service