qrk0ftcy0alz8x8p1qazs8i6mqf3fw

Kipperaanhanger

Met een kipperaanhanger kunt u veel tijd besparen. Vanuit ons ruime assortiment kipperaanhangers bieden wij deze voordelig én snel leverbaar aan. Ga voor een volledig elektrische kipper of voor een kipper met een handpomp. De standaard aanhanger is al decennialang een praktisch hulpmiddel dat nauwelijks verandering heeft gekend. De laatste 15 jaar heeft de kipper aanhanger hier verandering in gebracht. Innovatief in eisen en gebruiksgemak. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Elektrische kipperaanhanger

KSX 2500 3-zijdige kipper elektrisch

Zoals benoemd zijn er verschillende soorten kipperaanhangers te vinden. Een elektrisch uitgevoerde kipperaanhanger is enorm tijdbesparend voor hoveniers en grondwerkers. Een dubbele chassis met hydrauliek is een simpele, maar doeltreffende oplossing om de hele laadvloer te kunnen liften. Ook zijn deze in veel verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Afhankelijk van de specifieke wensen en eisen is het mogelijk om een type aanhanger te kiezen die hier het meeste aan voldoet. Voor grondverzetbedrijf, hoveniers of bouwbedrijven waar veel losse materialen vervoerd worden, zoals zand of grind, is een elektrische kipperaanhanger ideaal en te verkrijgen in verschillende maten en laadvermogens.

Kipperaanhanger met pomp

Een kipperaanhanger is volgens ons misschien wel dé meest veelzijdige trailer van ons assortiment. Het chassis bestaat uit twee delen en is in veel uitvoeringen beschikbaar. De kipper is als het ware een plateauwagen waarbij de laadvloer kan kippen. Achterwaarts of driezijdig. Dit is afhankelijk van de uitvoering en het maximale laadvermogen.

Waar een elektrische kipperaanhanger voor de vakman die het dagelijks gebruikt misschien wel de beste keuze is, kunnen ook kipperaanhangers met (hand)pomp veel tijd besparen. Vaak zijn deze aanhangers voordeliger in de aanschaf, waardoor ze enorm aantrekkelijk zijn. Zéker wanneer je er niet dagelijks gebruik van maakt, is het dan ook het overwegen waard tussen een aanhanger met elektrische of handmatige pomp.

Eén of twee-assige kipperaanhanger

Naast de keuze tussen een elektrische of handmatige pomp bij een kipperaanhanger komt u ook voor de keuze tussen een één- of twee-assige kipper te staan. Als vanzelfsprekend is een enkelasser gemakkelijker door kleinere straatjes te manoeuvreren. Met name bij het achteruitrijden is dit dan ook fijner.

Kijkend naar het laadvermogen, ligt dit bij een dubbele as natuurlijk hoger. Dit is ook logisch omdat het gewicht dan maar op één as rust. Afhankelijk van hoeveel gewicht u wilt vervoeren zal de keuze op een enkele of dubbele as vallen. Hierdoor heeft u altijd een kipper die aansluit op alle wensen.

Kipperaanhanger van Humbaur & Anssems

Voor het vervoer van stort- en bulkgoederen zijn Anssems kipperwagens geschikt. Het lossen van goederen is vereenvoudigd en het heeft dezelfde mogelijkheden als een plateauwagen. Tijdswinst is dan ook vanzelfsprekend bij het vervoeren en lossen van grotere partijen. Bij Van Berkel Aanhangwagens beschikken de Anssems kipperaanhangers over unieke bindhaken om de lading goed vast te zetten.

Onze Humbaur aanhangwagens zijn gemaakt van hoogwaardige componenten met grote gebruiksvriendelijkheid. De bakwagen is corrosiebestendig, robuust, onderhoudsarm en duurzaam. Ook is de kipperwagen voorzien een handpomp of een elektrische pomp. Eventueel is dit nog zelf uit te breiden met een zeil, huif, reling set, koprek en een aluminium borgwand opzet.

Ook beschikbaar bij ons

Reservewiel
Doublelock SCM slot
Voorrek
Rijplaten
Steunpoten
Asschokbrekers
Huif/vlakzeil
Ladingnet
Meer dan 40 jaar ervaring
Verkoop, onderhoud en keuring
Vakmanschap en service