qrk0ftcy0alz8x8p1qazs8i6mqf3fw

Hulco aanhangwagens

Van Berkel Aanhangwagens. Al ruim 40 jaar een begrip in de regio

Wij bieden Hulco aanhangwagens aan van de (aller)hoogste kwaliteit. Ideaal voor bouwbedrijven, groenvoorzieners en andere ondernemingen. Het aanbod bestaat uit diverse plateauwagens, machinetransporters én multitransporters. Verschillende uitvoeringen, afmetingen en gewichtsklassen zorgen ervoor dat de aanhangwagen altijd voldoet aan alle eisen. Wat hebben de Hulco aanhangers gemeen? Allemaal hebben ze een robuust en functioneel chassis van hoge kwaliteit. Ontdek ons assortiment.

Hoge eisen voor aanhangwagens

Zoals professionals verlangen, voldoen alle Hulco aanhangwagens aan de hoge eisen die gesteld worden. Nét zoals de professionals aan zichzelf hoge eisen stellen. Ook Hulco neemt dan ook géén genoegen met half werk. Een Hulco aanhanger kopen voldoet aan de hoogste eisen. Zowel op het gebied van kwaliteit als duurzaamheid. Het belangrijkste kenmerk is een robuust design met als basis een sterk chassis. Thermisch verzinkt en daardoor éxtra goed bestand tegen corrosie.

Veilige aanhangwagen van Hulco

De Hulco aanhangers zijn enorm veilig doordat ze uitgerust zijn met goede verlichting. Waar de meeste fabrikanten kiezen voor alleen goede reflectoren, gaat Hulco nét even een stapje verder. Met kwalitatieve goede verlichting zorgt het bedrijf dus voor een hoge veiligheid. Ideaal om in te zetten voor een professioneel bedrijf dat een oog heeft voor de veiligheid van werknemer én klant.

Uitvoeringen Hulco aanhangwagens

Hulco aanhangwagens zijn verkrijgbaar in plateauaanhangers én auto/machine/multi -transporters. Ga voor een enkele, dubbele of een driedubbele as. Dit stijgt met het totaalgewicht van de wagens. Ook de lengtes van de aanhangwagens verschillen. Standaard heeft een Hulco aanhanger een lage laadvloer en royale standaarduitrusting. Ook is het mogelijk om diverse accessoires bij een aanhangwagen toe te voegen.

Medax plateauwagen

Medax plateauwagens zijn verkrijgbaar in maar liefst 24 modellen met een totaal draagvermogen van 2600 t/m 3500 kg. Het doordachte ontwerp met een onderhoudsvriendelijke constructie en fraaie afwerking maakt deze plateauwagen favoriet voor professioneel gebruik. De laadvloer wordt optimaal ondersteund door het vakwerkchassis uit kokerprofielen. De assen, wielen, oplooprem en neuswiel zijn van de beste kwaliteit. De ingebouwde spansluitingen, de borden die wegvallen onder het laadoppervlak en de vele bindmogelijkheden maken het ideaal werken met de Medax. Kortom: de investering weegt zéker op tegen de Hulco aanhangwagens prijzen!

Terrax machinetransporter

Met de Terrax machinetransporter heeft Hulco een professionele lijn neergezet. Het sterke chassis met vele langsliggers uit kokerprofiel ondersteunen de aluminium vloer optimaal. Deze lage laadvloer in combinatie met de robuuste oprijklep, de baksteun, volop bindmogelijkheden en de geïntegreerde verlichting maakt de Terrax een professioneel stuk gereedschap. Ideaal voor mobiele graafmachines, hoogwerkers, schaarliften en shovels.

Carax multitransporter

De Carax multitransporter is voor de professional die ook de grote voertuigen wil vervoeren, zoals bestelbussen en SUV’s. De Carax is leverbaar in de gewichtsklasse van 3000 of 3500 kg, tandem of tridem en een laadvloerafmeting van 440×207 cm of 540×207 cm. De stalen rijplaten met een lengte van 250 cm zijn opgeborgen in het chassis. Dit sterke chassis biedt een optimale vloerondersteuning aan de aluminium laadvloer. De Carax is 100% houtvrij en daar heeft u jarenlang plezier van! Het meest opvallende detail van de Carax is de knik aan de achterzijde van de laadvloer. Zo kunnen ook langere voertuigen probleemloos op- en afrijden. Wielstops en spanbanden zijn eenvoudig te monteren door de speciaal hiervoor bestemde uitsparingen. De Carax is uitgevoerd met duidelijke voor-, zij en achterverlichting en LED contourverlichting. Alle Carax modellen van Hulco aanhangwagens zijn voorzien van A-kwaliteit assen, koppeling en oplooprem.

Over Hulco

Sinds 2003 is Hulco actief op het gebied van aanhangwagens. De professionele fabrikant is begonnen in Tilburg en maakte al snel naam. Binnen enkele jaren was het dan ook al een belangrijke speler voor aanhangwagens in de professionele markt. De uitstekende reputatie in ons eigen kleine kikkerlandje bleef niet onopgemerkt. Het bedrijf trok dan ook snel naar andere delen van Europa. Ook vestigde Hulco aanhangwagens zich vlak over de Nederlandse grens op Duits grondgebied. Een nieuwe fabriek bood het bedrijf alle mogelijkheden om verder te groeien en de Europese markt te bestormen. Een samenwerking met aanhangwagenbouwer Anssems (als deel van de Anssems groep) bevestigt dit plan.

Ook beschikbaar bij ons

Reservewiel
Doublelock SCM slot
Voorrek
Rijplaten
Steunpoten
Asschokbrekers
Huif/vlakzeil
Ladingnet
Meer dan 40 jaar ervaring
Verkoop, onderhoud en keuring
Vakmanschap en service