qrk0ftcy0alz8x8p1qazs8i6mqf3fw

Leasen

Uw aanhangwagen of paardentrailer leasen?

Bent u zelfstandig ondernemer en wilt u investeren in een aanhangwagen? Of maakt uw bedrijf al gebruik van een aantal aanhangwagens en wilt u het aanhangwagenpark uitbreiden? De aanschaf van een nieuwe aanhangwagen is voor veel ondernemers een grote investering. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw aanhangwagen of paardentrailer te leasen, zodat u de investering niet in één keer hoeft te doen.

Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. U wordt direct economisch eigenaar van de aanhangwagen, waardoor u deze op de balans kunt plaatsen. Hierdoor profiteert u direct van vele fiscale voordelen, zoals afschrijven, investeringsaftrek, renteaftrek en terugvorderen van de BTW. U lost dit krediet weer af in vaste maandbedragen. De hoogte van de leasetermijnen zijn afhankelijk van de investering, de gekozen looptijd en hoogte van de slotsom.

Van Berkel Aanhangwagens werkt hiervoor samen met LeaseVia. LeaseVIA is een bank- en merkonafhankelijke leasemaatschappij. Daardoor kunnen ze je eerlijk en objectief adviseren.

De voordelen van Financial Lease zijn:

  • Aantrekkelijke maandbedragen door slottermijnvoordeel
  • Makkelijk, snel en direct geregeld
  • Vast termijnbedrag
  • Vaste rente
  • Activering op de balans
  • Direct economisch eigenaar

Interesse? Neemt u gerust vrijblijvend contact op met Van Berkel Aanhangwagens.

Meer dan 40 jaar ervaring
Verkoop, onderhoud en keuring
Vakmanschap en service
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial