qrk0ftcy0alz8x8p1qazs8i6mqf3fw

Camper aanhanger

Van Berkel Aanhangwagens. Al ruim 40 jaar een begrip in de regio

Een camper aanhanger is ideaal als u naast het gebruik van een camper ruimte tekort komt. Ook is dit een ideale manier om éxtra laadvermogen te creëeren nadat het maximale laadvermogen van de camper zelf overschreden is. Voor iedere toepassing is wel een passende aanhanger achter de camper te vinden. Van een kleine auto transporter, tot een gesloten aanhangwagen. Vervoer eenvoudig auto’s, fietsen, motoren en scooters. Ook voor kleinere oplossingen als bagagewagens kunt u bij ons terecht. Ga goed voorbereid de weg op!

Waarom een camper aanhanger?

Zoals kort benoemd zijn er verschillende manieren waarom u voor een camper aanhanger zou kunnen gaan. Het is gemakkelijk om extra spullen mee te nemen op vakantie. Afhankelijk van het model van de aanhangwagen varieert dit van slechts wat spullen tot een complete auto die achter de camper gekoppeld wordt. Wij adviseren om altijd even op locatie langs te komen om de aanhangwagen met eigen ogen te aanschouwen. Hiermee voorkomt u teleurstellingen achteraf.

Op locatie voorzien wij u ook graag van een stukje advies op maat. Wij zijn op de hoogte van alle recente regelgevingen waar rekening mee gehouden moet worden. Dit heeft vaak betrekking op het gewicht van de camper óf het totale gewicht. Voorkom dat u níet over het juiste rijbewijs bezit om de aanhangwagen vervolgens op de stoep te moeten laten staan. Bij Van Berkel Aanhangwagens wordt rekening gehouden met alle belangrijke aspecten!

Camper aanhanger

Camper aanhangers van Anssems

Vanuit onze ervaring durven wij wel te stellen dat een camper aanhanger van Anssems zeer geschikt is als aanhanger achter een camper. Hier is een vierwieler eenvoudig mee te vervoeren. Ook is dit – relatief gezien – een prijsbewuste autovervoerder. Bij Anssems heeft u de keuze uit zowel een grote auto transporter als een kleinere uitvoering. Een grote auto transporter is met name nodig als het voertuig groter dan gemiddeld is.

Vaak merken wij dat de gemiddelde auto met een normale camper aanhanger van Anssems getrokken kan worden. Het verschil tussen de uitvoeringen zit hem met name in het gewicht, het laadvermogen en de afmetingen. Ondanks dat beide varianten scherp in prijs zijn, profiteert u natuurlijk van A-kwaliteit. Met de complete Anssems uitvoeringen weet u dan ook zeker dat veiligheid voorop staat tijdens gebruik.

Aanhanger achter camper Debon en Humbaur

Naast Anssems bieden wij ook camper aanhangers van Debon en Humbaur aan. De Debon aanhangwagens zijn met name geschikt voor voertuigen zoals motors en quads. Dat komt onder anderen doordat dit een gesloten aanhangwagen is. Met een uitstekend veersysteem ligt de aanhangwagen ook nog eens comfortabel op de weg. Als bestuurder van de camper heeft u hier dan ook nauwelijks last van. De Debon Roadstar en Debon Cargo zijn twee populaire modellen.

Ook Humbaur heeft een aanhangwagen ontwikkeld die beschikt over een enorm hoge kwaliteit. Hierdoor is de camper aanhanger ook enorm gebruiksvriendelijk. De Humbaur Transporter is voorzien van een gelast een gegalvaniseerde kiepbrug met dubbelwerkend hydraulisch systeem. Hierdoor is het bij uitstek geschikt achter een camper. Ook beschikken Humbaur aanhangwagens over de volgende eigenschappen:

  • Corosiebestendig
  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Robuust

Over Van Berkel Aanhangwagens

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in de verkoop, service, onderhoud en keuring van allerlei aanhangwagens. Daarom kunt u ook na aankoop altijd terugkomen. Ook voor alleen onderhoud en keuring is het mogelijk om bij ons op de spreekwoordelijke deur te kloppen. Standaard nemen wij de volgende groepen mee tijdens het onderhoud van een camper aanhanger: banden, assen, chassis, bodem en verlichting. Verder bent u ook voor paardentrailers kopen, een kipperaanhangerHulco aanhangwagens  of een aanhangwagen kopen aan het juiste adres bij Van Berkel Aanhangwagens.

Ook beschikbaar bij ons

Reservewiel
Doublelock SCM slot
Voorrek
Rijplaten
Steunpoten
Asschokbrekers
Huif/vlakzeil
Ladingnet
Meer dan 40 jaar ervaring
Verkoop, onderhoud en keuring
Vakmanschap en service