qrk0ftcy0alz8x8p1qazs8i6mqf3fw

Plateauwagens

Van Berkel Aanhangwagens. Al ruim 40 jaar een begrip in de regio

Plateauwagens zijn aanhangwagens met wielen onder de laadvloer, en dus niet ernaast zoals bij een bakwagen. Dat maakt ook direct dat een plateauwagen veelzijdiger is dan een bakwagen. Smalle straten zijn gemakkelijker om doorheen te manoeuvreren. En bij dezelfde spoorbreedte kunt u ook meer volume laden. De borden van de laadbak zijn vaak allemaal neer te klappen, waardoor u toegang kan krijgen tot een volledig vlakke laadvloer. Ideaal om met een heftruck te beladen. Niet voor niets dat professionele (en ook steeds meer particuliere) gebruikers hiervoor kiezen!

Wat zijn de voordelen van plateauwagens?

Ten opzichte van bakwagen hebben plateauwagens veel voordelen. Zo profiteert u van een ruimer laadoppervlak en kunt u sneller laden en lossen. Daarom is het ook geschikt voor brede ladingen. Bij Van Berkel Aanhangwagens profiteert u direct van een ruim assortiment.

  • Ruim(er) laadoppervlak
  • Sneller laden & lossen
  • Geschikt voor brede ladingen
  • Ruim assortiment

Anssems plateauwagens

Plateauwagens van Anssems hebben een grote en goed bereikbare laadvloer. De serie Anssems ASX beschikt over geïntegreerde stalen rijplaten. De serie Anssems PLT is over het algemeen ideaal voor normaal gebruik. En de serie Anssems PSX is ideaal voor de professional als sterke plateauwagenserie. Hierdoor is een optimaal laadvolume gegarandeerd, doordat de laadvloer zich boven de wielen en banden begeeft. Klap het achter- en voorbord neer om ook langere onderdelen (met stabiliteit) te vervoeren. Ideaal om met een heftruck te laden.

Hulco plateauwagens

De Medax plateauwagens zijn gemaakt voor zwaar en intensief gebruikt. Het extreem robuuste chassis zorgt voor een optimale vloerondersteuning. En ook de laadvloer is ideaal om met een heftruck vanaf drie zijdes te laden. Als onderdeel van de Anssems groep staat ook Hulco garant voor een goede kwaliteit, mét een optimaal bereikbare laadvloer. Gemaakt voor intensief gebruik mét een extreem robuust chassis. Bekijk ook eens onze Hulco aanhangwagens.

Humbaur plateauwagens

Plateauwagens van Humbaur zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Een enkelasser heeft oog voor duurzaamheid en kwaliteit. De aluminium-borden zijn allemaal te openen, waardoor een geheel vlakke laadvloer ontstaat. Daardoor is het mogelijk om van iedere zijde te laden en lossen. En kunnen we wel stellen dat deze plateauwagen multi-inzetbaar is. Een Humbaur plateauwagen enkelas verlaagd, ligt lager dan een standaard plateauwagen. Ook hier zijn de aluminium-borden allemaal te openen én uit te nemen. Zo ontstaat een geheel vlakke laadvloer, mét de mogelijkheid om van iedere zijde te laden en te lossen.

Over Van Berkel Aanhangwagens

In de afgelopen 40 jaar is Van Berkel Aanhangwagens uitgegroeid tot een waar begrip in de regio. Daaruit blijkt dat wij kwaliteit leveren als u voor een aanhangwagen kopen gaat. Combineer dit met een goede service en kom tot de conclusie dat de klanttevredenheid goed is. Ons aanbod bestaat voornamelijk uit gerenommeerde merken om een hoge kwaliteit te waarborgen. Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen, óf langskomen in onze winkel in Veghel.

Ook beschikbaar bij ons

Reservewiel
Doublelock SCM slot
Voorrek
Rijplaten
Steunpoten
Asschokbrekers
Huif/vlakzeil
Ladingnet
Meer dan 40 jaar ervaring
Verkoop, onderhoud en keuring
Vakmanschap en service