qrk0ftcy0alz8x8p1qazs8i6mqf3fw

Humbaur paardentrailer

De ideale aanhanger voor elke gebruiker

Met een Humbaur paardentrailer gaat u voor een praktische en betrouwbare paardentrailer van hoge kwaliteit. Ons aanbod bestaat uit paardentrailers in verschillende prijsklassen, gewichtsklassen en afmetingen. Hierdoor is er altijd wel een Humbaur paardentrailer naar wens én budget te vinden. Als u hulp nodig heeft met het vinden van de perfecte paardentrailer, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn al ruim 40 jaar een begrip in de regio en beschikken dus over de nodige ervaring.

Voordelen van een Humbaur

Hoge kwaliteit
Zeer gebruiksvriendelijk
Gelaste en gegalvaniseerde kiepbrug

Tips voor het kopen van een paardentrailer

Bij de aanschaf van een Humbaur paardentrailer zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. De belangrijkste zaken hebben we hieronder op een rijtje gezet.

 • Hoe ziet uw kostenplaatje eruit?
  Een Humbaur paardentrailer is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Gebruikt u de paardentrailer vaak en wilt u voor een luxe paardentrailer gaan of is een eenvoudige trailer ook voldoende voor u?
 • Wat is het gewicht en de hoogte van uw paard(en)
  Voordat u een Humbaur paardentrailer gaat kopen is het belangrijk om te weten wat het gewicht en de hoogte van uw paard(en) is én hoeveel paarden u wilt vervoeren. Het is namelijk belangrijk dat u uw paard(en) comfort kunt bieden tijden het transport.
 • Wat is het trekvermogen van uw auto
  Bij het bepalen van de grootte en zwaarte van de Humbaur paardentrailer is het ook belangrijk om rekening te houden met het trekvermogen van uw auto. Op het kentekenbewijs van uw auto staat vermeld hoeveel de auto mag trekken en wat de kogeldruk mag zijn.
 • Het materiaal van de bodem
  Let goed op het materiaal en de dikte van de bodem. Aluminium bodems zijn uitstekend geschikt, want deze kunnen niet wegrotten. Houten en multiplex bodems kunnen dat wel.
 • De bekleding
  Goede bekleding van de laadklep en eventuele bekleding van de zijwanden kunnen eventuele verwondingen bij uw paard(en) voorkomen.
 • Rijbewijs
  Houd bij de aanschaf van een Humbaur paardentrailer ook rekening met het rijbewijs dat u in bezit hebt. Als u over een rijbewijs B beschikt, mag u met een trailer de weg op als deze inclusief het gewicht van het paard niet meer dan 750 kg weegt. Er zijn echter twee uitzonderingen. Een rijbewijs B volstaat ook als de lege auto zwaarder is dan het totaalgewicht van trailer én paard of als de auto, de trailer én het paard samen niet meer dan 3500 kg wegen. In alle andere gevallen heeft u een rijbewijs BE nodig

Humbaur

Naast Humbaur paardentrailers bieden wij ook Humbaur aanhagers aan. Een Humbaur aanhanger is een zeer gebruiksvriendelijke aanhanger, gemaakt van hoogwaardige componenten. De aanhangers zijn duurzaam, onderhoudsarm, corrosiebestendig en robuust. Hierdoor gaan de aanhangers lang mee en kunt u er lang van genieten. Wij bieden verschillende varianten aan, namelijk de transporters plateauwagens en bouwwagens. Deze varianten zijn weer verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Neem zeker een kijkje naar het hele assortiment en laat u inspireren!

Onderhoud en Keuring

Hoewel er in Nederland geen verplichte keuring voor aanhangers en paardentrailers is, is goed en regelmatig onderhoud zeker niet overbodig. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw Humbaur paardentrailer langer meegaat, het bevordert de verkeersveiligheid en ook komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Tijdens een onderhoudsbeurt besteden wij uitgebreid aandacht aan de volgende punten:

 • Remsysteem
 • Onder- en bovenbouw
 • Banden
 • Assen en chassis
 • Bodem
 • Verlichting

Wilt u uw paardentrailer of aanhangwagen laten keuren? Dan kunt u onderstaand formulier invullen of ons bellen op 0413-363490.

Over ons

Van Berkel Aanhangwagens is al ruim 40 jaar een begrip in de regio. Kwaliteit, service en klanttevredenheid staan dan ook hoog in het vaandel bij ons. Zoals u al heeft gelezen kunt u bij ons terecht voor een Humbaur paardentrailer, maar dat is zeker niet het enigste. Ook bieden wij paardentrailers van Anssems en Cheval Liberté en aanhangwagens van verschillende topmerken aan. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook bent u van harte welkom in onze winkel in Veghel!

Ook beschikbaar bij ons

Reservewiel
Doublelock SCM slot
Voorrek
Rijplaten
Steunpoten
Asschokbrekers
Huif/vlakzeil
Ladingnet
Meer dan 40 jaar ervaring
Verkoop, onderhoud en keuring
Vakmanschap en service