qrk0ftcy0alz8x8p1qazs8i6mqf3fw

Humbaur Notos Xtra PRO en Xtra UP

De Notos Xtra-serie is een nieuwe generatie paardentrailers. De grote modellen Notos Xtra ‘UP’ en ‘PRO’ zijn voorzien van een grote, betreedbare zadelkamer. De notos Xtra ‘PRO’ wordt optioneel met een ruime, zeer brede uitgang aan de voorzijde geleverd.

Een overeenkomst tussen de paardentrailermodellen Notos Xtra Pro en Notos Xtra Up is het ruime interieur dat de paarden veel beweegruimte geeft en de houders de verzorging en voorbereiding op de reis van de paarden in de trailer vergemakkelijkt.

De trailers zijn uitgerust met het Humbaur Equidrive PLUS S-onderstel met schroefveerassen en wielschokdempers. De voertuigen zijn opgebouwd uit dubbelwandige, geanodiseerde aluminiumprofielen. Ze beschikken over getinte schuiframen: een aan weerszijden van de paardenkamer, d.w.z. een in de deur van de ingang naar de rechter cabine en de andere in de deur van de ingang links. Ook andere uitrustingskenmerken, zoals de tegen rot bestendige AluBiComp-bodem of de middenstijl, behoren tot de hoge Humbaur standaard van deze voertuigklasse. Verder worden een derde remlicht en een led-werklamp standaard meegeleverd.

Dankzij de extra brede boeg van het model Notos Xtra en de interieurhoogte van 2,4 m, hebben zowel paard als ruiter een ongeëvenaarde ruimtelijke ervaring.

De trailer is standaard voorzien van EquiGuard paniekvergrendeling. Het transportbeveiligingssysteem integreert optimaal in het totaalbeeld van de trailer en versterkt het enorm. Het handvat is uniform in een zwart ontwerp. Dit ziet er niet alleen goed uit, het beschermt ook het hele systeem nog beter tegen alle weersomstandigheden. dit verlengt de levensduur aanzienlijk.

Zie verdere technische specificaties pagina 31-34.

Voor aanhangwagens vanaf €5.000,- kan ook een passend leasevoorstel worden gedaan. De indicatieve maandtermijn voor een aanhanger vanaf €15.351,- (excl. BTW) is €361,- (excl. BTW) per maand, gebaseerd op 100% financiering en een looptijd van 60 maanden. Vanzelfsprekend zijn de uitgangspunten van dit voorstel aan te passen naar uw persoonlijke voorkeur. De leaseconstructie is onder voorbehoud van kredietakkoord van LFH Lease B.V. http://www.LFH.nl

Model Afmeting Gewicht Laadvermogen Prijs excl. BTW
Notos Xtra PRO 2700 4132 x 1714 x 2400 mm 2700 kg 1469 kg € 15351
Notos Xtra UP 2700 4132 x 1714 x 2400 mm 2700 kg 1466 kg € 15913

Alle prijzen zijn excl. BTW en leges- en afleveringskosten.

Prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Scroll van links naar rechts om alle informatie te kunnen lezen

Ook beschikbaar bij ons

Reservewiel
Doublelock SCM slot
Asschokbrekers
Blauwe led binnenverlichting
Waxoyl coating
Licht metalen velgen
Meer dan 40 jaar ervaring
Verkoop, onderhoud en keuring
Vakmanschap en service
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over Humbaur Notos Xtra PRO en Xtra UP?
Vraag dan een offerte aan