qrk0ftcy0alz8x8p1qazs8i6mqf3fw

Hulco plateauwagen

Van Berkel Aanhangwagens. Al ruim 40 jaar een begrip in de regio

Ga voor een Hulco plateauwagen met de wielen onder de laadvloer. Dit is veelzijdiger om door smallere straatjes heen te manoeuvreren. Ook kunt u – met dezelfde breedte – meer volume laden. De laadbak borden bij de laadbak zijn eenvoudig neer te klappen waardoor een vlakke laadvloer ontstaat. Ideaal om de plateauwagen met een heftruck te beladen. Niet voor niets dat veel professionals hiervoor kiezen. Ook voor particulieren zijn er geschikte plateauwagens van Hulco te vinden.

Wat is een Hulco plateauwagen?

Met name de Hulco Medax plateauwagens zijn gemaakt voor zwaar en intensief gebruikt. Een extreem robuust chassis zorgt voor een goede ondersteuning vanuit de vloer. Omdat u de plateauwagen vanaf drie kanten open kan klappen is het ideaal om met een heftruck te beladen. Als onderdeel van de Anssems groep staat Hulco garant voor een goede kwaliteit. Veel professionals kiezen dan ook voor een plateauwagen van Hulco omdat het bij uitstek geschikt is voor intensief gebruik.

Ontdek de voordelen

Zoals benoemd heeft u met dezelfde breedte van een reguliere aanhangwagen méér laadoppervlak omdat de wielen zich onder de laadvloer bevinden. Klap de borden vanaf drie zijdes open om snel én eenvoudig te laden of lossen. Het is geschikt voor bredere ladingen omdat de weggestopte wielen voor een breder oppervlak zorgen. Verder heeft Hulco een breed assortiment aan plateauwagens om ervoor te zorgen dat er voor iedere professional óf particulier een geschikte te vinden is.

  • Profiteer van een ruimer laadoppervlak
  • Sneller laden én lossen
  • Bij uitstek geschikt voor brede ladingen
  • Ruim assortiment

Eigenschappen van een Hulco plateauwagen

Profiteer van een hoogwaardig vakwerkchassis

Bij een Hulco plateauwagen heeft u een compleet gelast chassis dat opgebouwd is uit kokerprofielen. De schoolverbindingen zijn een knap stukje vakwerk. En de hoeveelheid dwarsdragers garanderen verder een sterk én stabiel chassis. Met een geringe afstand tussen de dwarsdragers wordt een goede ondersteuning van de vloer gegarandeerd.

Veilig de weg op

Met een Hulco plateauwagen bent u altijd zichtbaar. De verlichting is vaak breekbaar als onderdeel van een aanhangwagen. Dankzij geïntegreerde zijverlichting is dit gelukkig verleden tijd. Dit voorkomt niet alleen beschadigingen, maar zorgt er ook voor dat u goed zichtbaar bent. Wél zo veilig, als u de weg opgaat.

Neerklapbaar voorbord

Het is mogelijk om het voorbord neer te klappen. Dit rust dan op de dissel en geeft meer ruimte aan de lading. Die op dat moment aan de voorzijde uitsteekt.

Schadevrij laden én lossen

De zijborden vallen in een neergeklapte positie weg onder de laadvloer. Hierdoor kunt u met een heftruck eenvoudig de plateauwagen op rijden zonder de borden en scharnieren te beschadigen. Met een lengte van 502 centimeter bestaan de zijborden uit twee onderdelen.

Lage laadvloer

Onze plateauwagens hebben standaard een lage laadvloerhoogte. Dit creëeren we door het gebruik van een kleine bandenmaat. De lage laadvloer betekent namelijk niet alleen dat dit makkelijk laden en lossen is. Maar ook dat het gebruik van rijplaten belangrijk is.

Profiteer van bindmogelijkheden

Bij iedere plateauwagen zijn er standaard veel bindhaken in de vloer. Bij een Hulco plateauwagen van 405 centimeter in lengte zijn dit er 8. Bij een plateauwagen vanaf 502 centimeter zijn er dubbel zoveel (16 stuks) te vinden. Aan het chassis bevinden zich nóg meer touwbanen. En daardoor is het dus altijd mogelijk om de lading stevig én bovenal veilig vast te binden.

Over ons

De afgelopen 40 jaar zijn wij uitgegroeid tot een waar begrip in de regio Veghel. Dit begint bij het leveren van kwaliteit. Combineer nog met een (ijzer)sterke service. En kom tot de conclusie dat een hoge klanttevredenheid niet uit het niets komt. Als u voor Hulco aanhangwagens bij een aanhangwagen kopen gaat bent u dus ook altijd welkom. Kom langs in onze winkel in Veghel en krijg advies op maat.

Hulco plateauwagen

Ook beschikbaar bij ons

Reservewiel
Doublelock SCM slot
Voorrek
Rijplaten
Steunpoten
Asschokbrekers
Huif/vlakzeil
Ladingnet
Meer dan 40 jaar ervaring
Verkoop, onderhoud en keuring
Vakmanschap en service