qrk0ftcy0alz8x8p1qazs8i6mqf3fw

Anssems aanhanger

De ideale aanhanger voor elke gebruiker

De transportoplossing waarbij betrouwbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Ga zorgeloos op pad met een Anssems aanhanger van Van Berkel Aanhangwagens. Bij ons kunt u terecht voor een een aanhanger die optimaal aansluit bij uw wensen. Als dealer van Anssems aanhangers bieden wij u het volgende aanbod:

  • Anssems bakwagens
  • Anssems plateauwagens
  • Anssems kippers
  • Anssems machinetransporters

Kwaliteit en veiligheid. Dat zijn de kenmerken van een Anssems aanhanger. Bekijk snel ons aanbod of bezoek onze showroom in Veghel.

Anssems aanhanger

Anssems bakwagen

De Anssems bakwagens hebben een lichte constructie waardoor een relatief hoog draagvermogen overblijft. De bakwagens uit ons assortiment hebben een gewicht van 122 kg tot 364 kg. De afmetingen en het gewicht bepalen het laadvermogen van de bakwagens. De lichtste varianten hebben een laadvermogen van 378 kg, terwijl de grotere en zwaardere Anssems bakwagens een laadvermogen van 1.636 kg hebben. Door de vele mogelijkheden aan accessoires voldoet deze aanhanger aan de wensen en behoeften van iedere gebruiker. Daarbij komt het voordeel dat deze Anssems aanhangers onderhoudsvriendelijk zijn. Typisch aan de Anssems bakwagens van Van Berkel Aanhangwagens is de royale standaard uitrusting die zorgt voor een optimaal gebruikerscomfort. In tegenstelling tot de Anssems plateauwagens heeft een bakwagen de wielen naast de laadbak. Bepaal zelf of u gaat voor een bakwagen mét of zonder rek. Profiteer nu van de gunstige prijzen en haal een Anssems bakwagen in huis.

Anssems bakwagen

Anssems plateauwagen

Een Anssems plateauwagen is zeer geschikt voor het vervoeren van grote ladingen. Dit type Anssems aanhanger is voorzien van een chassis met V-dissel om grote volumes veilig en stabiel van A naar B te kunnen vervoeren en heeft een zeer stabiele wegligging. Daarnaast kunnen de borden neergeklapt worden zodat het laden en lossen zeer gemakkelijk wordt. De kans op schade is hierdoor minder, de lading hoeft eenmaal niet over de borden heen getild te worden. De bindhaken aan de zijkant van de plateauwagen helpen bij het veilig en stevig vervoeren van de lading. De plateau aanhangers van Anssems hebben een of twee wielen per zijde, afhankelijk van de variant. Het gewicht van de basic Anssems plateauwagen bepaalt het laadvermogen. U kunt zelf bepalen welk model het meest geschikt is.

Anssems plateauwagen

Anssems kipper

Voor het vervoer van stort- en bulkgoederen zijn de Anssems kippers erg geschikt. Het lossen van de goederen wordt vereenvoudigd door de kipmogelijkheden. Een Anssems kipper heeft dezelfde mogelijkheden als een plateauwagen en kan de bak ook achterwaarts of driezijdig kantelen. Daardoor behaalt u veel tijdwinst bij het vervoeren en lossen van grotere partijen. Bij Van Berkel Aanhangwagens heeft u de keuze uit een handmatige of een elektrische kipper. Deze zijn voorzien van borden waardoor u ook de mogelijkheid heeft om losse onderdelen te vervoeren. De borden kunt u ook eenvoudig neerklappen zodat u ook lange delen kunt vervoeren. Daarnaast beschikken deze Anssems aanhangers over unieke bindhaken om de lading goed vast te zetten.Ga voor een basic Anssems kipper of bekijk een van onze andere trailers.

Anssems kipper

Anssems machinetransporter

We kunnen gerust ook spreken over een Anssems autotransporter als we het hebben over een machinetransport. Heeft u een machine nodig of wilt u uw auto vervoeren?  Met een Anssems machinetransporter kunt u gerust wat gewicht laden en vervoeren. De AMT-autotransport heeft wielen naast de bak en een lage laadvloer, waardoor deze aanhanger een zeer stabiele wegligging heeft. De laadvloer is gemaakt van een dichte aluminium vloer. Rij eenvoudig een machine of auto op deze Anssems aanhanger en vervoer het voertuig eenvoudig naar plaats van bestemming.

Anssems autotransporter

Aanhangers en paardentrailers

Van Berkel Aanhangwagens Veghel is al ruim 40 jaar een begrip in de regio. Wij verkopen kwalitatieve aanhangers en paardentrailers van diverse topmerken. Open aanhangwagens, gesloten aanhangwagens, plateauwagens, transporterskippers en kwalitatieve paardentrailers. Met ons dealerschap met diverse topmerken kunnen wij u de juiste oplossing leveren. Kunt u geen keuze maken uit het uitgebreide assortiment wat wij aanbieden en wilt u liever een aanhanger op maat welke voldoet aan uw specifieke wensen, dan kunnen we deze samen met u ontwerpen. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze winkel in Veghel. Wij staan u graag te woord of helpen u op weg. Lees alvast onze veel gestelde vragen om antwoord te vinden op gerelateerde onderwerpen of stuur ons een mail.

Meer dan 40 jaar ervaring
Verkoop, onderhoud en keuring
Vakmanschap en service