qrk0ftcy0alz8x8p1qazs8i6mqf3fw

Aanhanger achter camper

Heeft u een camper en komt u toch nog ruimte te kort voor uw uitrusting of zit u al aan uw maximale laadvermogen? Dan is een aanhanger achter camper iets voor u.

Wij hebben diverse aanhangwagens in ons assortiment welke geschikt zijn voor achter uw camper. Dit varieert van een kleine autotransporter voor het vervoer van uw (kleine) auto tot een compacte gesloten aanhangwagen (met laadklep) voor het vervoeren van uw fietsen, motoren en/of scooters. Ook behoren motoraanhangwagens tot ons assortiment waar u gemakkelijk 1 tot 3 motoren op kunt vervoeren. Liever een kleinere oplossing, dan hebben wij bagagewagens voor achter de camper in diverse afmetingen, waarin u gemakkelijk wat extra spullen kunt meenemen en waar u tevens uw fietsen bovenop kunt transporteren. Bekijk dus snel onze mogelijkheden voor een aanhanger achter camper. Of neem direct contact op.

Voordelen van Van Berkel Aanhangwagens

Meer dan 40 jaar ervaring
Verkoop, onderhoud en keuring
Vakmanschap en service

Camper aanhanger

Voor een aanhanger achter de camper zijn verschillende mogelijkheden zoals u heeft kunnen zien. Met dit vervoersmiddel kunt u nét wat extra’s meenemen op uw vakantie. Wat dat is bepaalt uiteindelijk ook het model aanhangwagen voor achter uw camper. Kom daarom gerust eens langs bij onze showroom in Veghel. Wij kunnen u op weg helpen bij het maken van een keuze en voorzien van allerlei adviezen.

Diverse aanhangers zijn geschikt achter de camper, maar ook achter de auto. Dit heeft veelal te maken met het totale gewicht. Daarom geven we een aantal modellen die zouden kunnen aansluiten bij uw camper en natuurlijk uw wensen. Advies nodig? Neem contact op en we helpen u graag verder!

 

Anssems autotransporter

De Anssems autotransporter is zeer geschikt als aanhanger achter uw camper als u een vierwieler mee wilt vervoeren. Tevens is het een prijsbewuste autovervoerder. Is dit het model waar u naar op zoek bent om een kleinere auto mee te vervoeren achter uw camper?

aanhanger achter camper

Grote autotransporter van Anssems

Beschikt u over een groter voertuig dan de gemiddelde auto? Dan kunt dit voertuig perfect vervoeren met de grotere autotransporter van Anssems. Deze aanhangwagen voor achter de auto is de grote variant van Anssems. Geschikt voor de grotere voertuigen. Voor dit model hebben we meerdere uitvoeringen. Het verschil zit hem daarbij in gewicht, laadvermogen en afmetingen.

Het grote autotransporter is scherp in prijs, terwijl u nog steeds kunt profiteren van de A-kwaliteit en complete uitvoering van Anssems. Daarnaast is veiligheid zeer belangrijk voor Anssems. Daarom is daar een vastzetsysteem speciaal voor de voertuigen, wat heel gemakkelijk te bedienen is.

 

Aanhanger achter camper van Debon en Humbaur

Naast het bekende merk Anssems hebben we ook nog camperaanhangers van Debon en Humbaur. Debon kenmerkt zich als gesloten aanhangwagen, geschikt voor het vervoeren van voertuigen zoals motors en quads. Dankzij een veersysteem ligt deze aanhanger heel goed op de weg en heeft u daar als bestuurder van de camper weinig last van. De Debon Roadstar en Debon Cargo zijn twee bekende modellen die u perfect als aanhanger achter de camper kunt gebruiken.

Een Humbaur aanhanger is gemaakt van hoogwaardige componenten en is zeer gebruiksvriendelijk. De aanhangers zijn corrosiebestendig, duurzaam, onderhoudsarm en robuust. Een Humbaur transporter is voorzien van een gelaste en gegalvaniseerde kiepbrug met een dubbelwerkend hydraulisch systeem. Daardoor zijn deze aanhanger ook uitermate geschikt voor achter een camper. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Debon aanhanger

 

Van Berkel Aanhangwagens Veghel

Van Berkel Aanhangwagens Veghel is in 2018 overgenomen door Autoschade Hurkmans met behoud van de bedrijfsnaam. Vanaf dat moment zijn we specialist in Veghel en omstreken op het gebied van verkoop, service, onderhoud en keuring van aanhangwagens en paardentrailers. Deze diversiteit zorgt ervoor dat iedere bezoeker in onze branche van a tot z geholpen kan worden. Nieuwe aanhangwagens en paardentrailers in verschillende uitvoeringen, maar ook occasions.

Na aankoop van een aanhangwagen of paardentrailer kunt u altijd bij ons terug komen voor onderhoud en keuring van uw vervoersmiddel. Natuurlijk kunt u ook enkel voor deze dienst bij ons aankomen. Tijdens de onderhoudsbeurt/keuring besteden we uitgebreid aandacht aan de volgende groepen:

  • Het remsysteem
  • De onder- en bovenbouw van het vervoersmiddel
  • De banden
  • De assen en het chassis
  • De bodem
  • De verlichting

U kunt vrijblijvend een afspraak maken bij ons bedrijf in Veghel om te checken of uw aanhanger of paardentrailer aan alle eisen voldoet. Vul daarvoor het online formulier voor onderhoud/keuring in op onze website.

Heeft u verder nog vragen, lees dan alvast de meest gestelde vragen op onze website of stuur ons een mail.

Ook beschikbaar bij ons

Reservewiel
Doublelock SCM slot
Asschokbrekers
Blauwe led binnenverlichting
Waxoyl coating
Licht metalen velgen
Meer dan 40 jaar ervaring
Verkoop, onderhoud en keuring
Vakmanschap en service