qrk0ftcy0alz8x8p1qazs8i6mqf3fw

Anssems GTB 1200 VT3 gesloten aanhangwagen (met lichte schade)

Nu extra korting op de Gesloten Aanhangwagen GTB 1200 VT3 in verband met lichte beschadiging op de aluminium plaat (zijkant, zie onderstaande foto).

Van € 3.460,- voor € 2.595,- (excl. BTW)

Met het oog op gebruikers die veel volume afgesloten en veilig wensen te vervoeren, ontwikkelde Anssems de GT gesloten aanhangwagens. Zowel de achterklep als de deksel kunnen geopend worden, zodat u tot voorin de aanhangwagen kunt lopen. Omdat de achterklep afneembaar is, kan ook met een heftruck geladen worden. Door de onderhoudsvriendelijke aluminium opbouw is een lange levensduur gegarandeerd!

Standaard zijn alle modellen voorzien van stalen steunpoten wat handig is bij het laden en lossen van uw aanhangwagen. Aan de binnenzijde treft u geïntegreerde bindrails aan op verschillende hoogtes. Hierin positioneert u eenvoudig de bindogen op iedere gewenste plaats om uw lading veilig vast te zetten. De verlichting, neuswiel, assen, koppeling en oploop- rem zijn van de beste kwaliteit. Tip: deze modellen zijn uitermate geschikt om uw firmanaam of reclame aan te brengen.

ModelAfmetingGewichtLaadvermogenPrijs excl. BTW
GTB 1200 VT3 2510 x 1260 x 1530 mm 1200 kg 859 kg € 2595

Alle prijzen zijn excl. BTW en leges- en afleveringskosten.

Prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Scroll van links naar rechts om alle informatie te kunnen lezen

Ook beschikbaar bij ons

Reservewiel
Doublelock SCM slot
Voorrek
Rijplaten
Steunpoten
Asschokbrekers
Huif/vlakzeil
Ladingnet
Meer dan 40 jaar ervaring
Verkoop, onderhoud en keuring
Vakmanschap en service
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over Anssems GTB 1200 VT3 gesloten aanhangwagen (met lichte schade)? Vraag dan een offerte aan
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial